maanantai 6. helmikuuta 2012

Pikanttitalot!


Nyt päästiin blogissa reaaliaikaan suuren päätöksen myötä. Ensimmäinen iso valinta talon suhteen on tehty. Suunnittelimme Pikanttitalojen kanssa meille sopivan yksilöllisen ja modernin rinnetalon.

Olemme saaneet Pikanttitaloista kokoajan hyvää konsultoivaa palvelua. Myyjä huomioi heti ensitapaamisella tarpeitamme ja ehdotti meille yksilöllistä talosuunnittelua. Talofirman oma talosuunnittelija kävi tontillamme ja luonnosteli toiveidemme pohjalta meidän talon. Muutamia yksityiskohtia jouduimme tarkistamaan, mutta muutokset onnistuivat aina ilman ongelmia. Pikanttitalojen suunnittelupalvelu oli hyvin kohtuullisen hintainen. hyvää Pikanttitaloissa oli talosuunnittelun lisäksi, että myös toimitussisällön pystyi valitsemaan omien tarpeidensa mukaisesti. Itse otimme aika runsaan toimitussisällön ja jätimme itsellemme lähinnä kellarin, sisätöiden ja taloteknisten töiden teon. Riittähän sitä puuhasteltavaa näissäkin.

Lähtötavoitteemme talollemme oli haastava. Mahdollisimman pieni talo, jossa olisi avarat tilat ja vähintään kolme makuuhuonetta yläkerrassa, missä olisi myös olohuone ja keittiö. Alakertaan jää olohuoneen vastakohta aktiivihuone eli isin ja lasten pelihuone, vierashuone, kodinhoitohuone ja saunatilat. Halusimme myös avaran eteisen ja lämmintä varastotilaa. Kulku asuntoomme on alakerran kautta. Tällainen asunnostamme siis pitäisi tulla. Olemme kovasti tyytyväisiä talon pohjaratkaisuun ja ulkonäköön. Tonttimme avautuu etelään, joten toivomme, että saisimme kovasti lämpöä ja valoa kotiimme isojen ikkunoiden kautta.

Seuraavaksi sitten kellarin ja suunnittelijoiden kimppuun.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pystytkö tässä kohtaa sanomaan millainen budjetti teillä on pelkän rakennuksen osalta (sis. kellari)?

Mikko kirjoitti...

Hei, kiitos kommentistasi. Aikalailla meillä taitaa olla niin, että noin 2 000 euroa neliö tulee maksamaan. Maatöiden osuus tästä noin 10 prosentia ja sisältää oman työn, jolle en laske rahallista arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Mites meni pikanttitalojen kanssa?